Home   -   Partners   -   Bart B

 
  Bart Broekman

Bart Broekman is meer dan twintig jaar actief in het vakgebied testen van software. Hij begon zijn loopbaan in 1986 bij Philips Data Systems. In 1991 stapte hij over naar Sogeti Nederland B.V. Sinds 2008 is hij zelfstandig consultant.

Tijdens zijn loopbaan heeft Bart "hands-on" ervaring opgedaan in vrijwel alle aspecten van het testen. Hij wordt gezien als autoriteit op een breed scala van testonderwerpen, met name op het gebied van teststrategie en testtechnieken. Dit blijkt onder meer uit het feit dat Bart co auteur is van boeken over testautomatisering, het testen van embedded software en de testmethode TMap Next.

Bart wordt veel gevraagd om testorganisaties en testprofessionals te helpen bij het leren van nieuwe methoden en technieken en het toepassen ervan in hun specifieke situatie. Hij wordt in het bijzonder gewaardeerd om zijn gave om ingewikkelde en theoretische testconcepten eenvoudig uit te leggen en in specifieke situaties concreet in praktijk te brengen. Zijn motto is dan ook "Software Testing in Practice".